HC Energie Karlovy Vary - HC Olomouc

22.11.2015 10:16


15:20

Energie Karlovy Vary dnes přivítá na svém stadionu zatím překvapení letošní sezóny Olomouc. Utkání je na programu již v 15:20! 

Když bysme srovnali kádr tak určitě Olomouc bude hrát někde poslední až předposlední místo. Mnozí odborníci označují jejich hru za "Antihokej" a v mnohém mají naprostou pravdu. Styl typu: nahazovat s obranného pásma do středního a pak ze středního do útočného a střílet na branku pomalu i s poloviny hřiště. Jenomže to je jeden úhel pohledu. Ten druhé je takový, že Olomouc prostě nemá tým na extraligu a proto hraje tak, jak hraje! Minulý rok se snažili hokejisté hrát pohledný hokej a nakonec hráli o záchranu. Tak je velmi pravděpodobné, že když to nešlo pohledným hokejem, prezentují se v Olomouci "Antihokejem", ono to zatím nese ovoce, ale myslím, že přijde doba, kdy Olomouc začne už jen prohrávat.

V pátek v Pardubicích Olomouc vedla před poslední třetinou již 3-1 a utkání v závěru nezvládla! Myslím, že Karlovy Vary první třetinu jen "neodchodí" a na Moru vlítnou. Očekávám tedy jasnou jedničku, možná i v handicapu! Karlovy Vary dnes budou brát všechny 3 body!

 

Doporučení sázejícím:

Výhra domácích, kurz 2,20 - (důvěra:  8 /10 )

Výhra domácích v HDCP 0:1 , kurz 2,94 - (důvěra:  6 /10 )

Výhra domácích v HDCP 0:2 , kurz 5,05 - (důvěra:  3 /10 )

Diskusní téma: HC Energie Karlovy Vary - HC Olomouc

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek